Hava Durumu

İçimdeki çocuğu düşürmedim

Şahinkaya Okulları'nda dün öğrencilerle bir araya gelen Göksel, buluşma öncesi öyle bir olay yaşadı ki, belki de hayatında önem verdiği en büyük felsefeyi de bu görüntüyle anlatmış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İçimdeki çocuğu düşürmedim

Şahinkaya Okulları'nın Tea&Talk adı altında düzenlediği etkinlikte öğrencilerle buluşan Göksel, müzik hayatı ve özel yaşamıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Göksel, buluşma öncesinde okul yöneticileriyle birlikte yürürken öyle bir olayla karşılaştı ki daha sonra salonda anlattığı yaşam felsefesini adeta kanıtladı.

Şahinkaya Okulları Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Şahinkaya'nın minik oğlu Mete bir anda yere düşerken ona ilk olarak elini uzatan Göksel oldu. Ünlü şarkıcı bu olayın ardından okul öğrencileriyle salonda buluştu ve öğrencilerin merak ettiği her konuyu samimiyetle açıkladı.

Mezun olduğumda teyze dersiniz

Göksel, Boğaziçi Üniversitesi'nin hayatında çok önemli bir yeri olduğunu ve yarım bıraktığı felsefe bölümünü bir gün mutlaka bitireceğini söyledi. Göksel; kendisini olumlu yönde etkileyen üniversite ortamının şarkı söylemesindeki birincil etken olduğunu itiraf etti.

Hep birlikte 'Acıyor'

Okul öğrencilerinin oluşturduğu orkestranın bir anda kendi şarkılarını çalmasından oldukça etkilenen Göksel, öğrencilerin ricasını kırmayarak sahneye çıktı. Göksel, en çok tıklanma rekoru kıran şarkısı Acıyor'u tüm öğrencilerle birlikte seslendirdi.(Hakan Bargun)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.