Hava Durumu

iddaa'da favori olan...

Euroleague'in normal sezonunda son 6 haftaya girdik, lider Fenerbahçe Beko ilk 4'ü garantiledi ve play-off'a saha avantajıyla girme hakkı kazandı. Son hafta maçları sonrası son şampiyon Real Madrid ile 2016 şampiyonu CSKA Moskova da play-off'u garantileyen diğer takımlar oldu...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2019 23:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
iddaa'da favori olan...

Peki şampiyon hangi takım olacak? iddaa'nın favorisi ne kadar mantıklı? İşte detaylar...

- Geçtiğimiz yıl, normal sezonu 21 galibiyetle noktalayan Fenerbahçe Beko, bu başarıya bu sezon 24 maç sonunda ulaştı ve play-off'a saha avantajıyla girmeyi garantiledi. (İlk 4 cepte!)

- Geçen sezonun şampiyonu Real Madrid ise son hafta El Clasico'da Barcelona'ya kaybetmesine rağmen play-off biletini 6 hafta önceden cebine koydu.

- 2016 şampiyonu CSKA Moskova da Olympiakos deplasmanında sükseli bir galibiyet elde etti ve play-off'a kalmayı garantileyen 3 takımdan biri oldu.

- Geçen yıl, şampiyon olduğu 2017'den daha iyi bir normal sezon geçiren Fenerbahçe Beko, bu sezon geçen yılın da üzerine koydu ve ilk 24 maç sonunda potasında sadece -ortalama- 73 sayıya izin verdi.

- Fenerbahçe'de 5. sezonunu geçiren Çek pivot Jan Vesely, hem attığı sayıyı yukarı çekti hem de serbest atış yüzdesini... Vesely'nin en büyük yardımcısı ise Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas! (11,1 sayı - 4,6 asist)

- iddaa oranlarına göre ikinci favori konumundaki CSKA Moskova ise geçen yıl normal sezonu 6 yenilgiyle bitirmişti. Bu sezon 6 maç kala 5 yenilgi aldılar...

- Real Madrid de sakatlıklar ve gel-gitlerle dolu bir normal sezon geçiriyor... İç sahada Panathinakos'a potayı göstermediler (89-68) ama Buducnost deplasmanında da potayı göremediler. (73-60)

- Geçtiğimiz yıl çok kötü bir normal sezonun ardından, play-off ile çıkışa geçip şampiyon olmuşlardı!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.