Hava Durumu

İdris Sevinç'ten flaş 'ibra' açıklaması!

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "İbra konusu Bursaspor Genel Kurulu'nun takdiridir. Yönetim kurulunun sorumluluğudur. Bizimle alakalı konu değildir. İbra konusunda herkes hür iradesini kullanmıştır. Bundan sonra değerlendirmeleri yönetim kurulu yapacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İdris Sevinç'ten flaş 'ibra' açıklaması!
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, “Önceliğimiz yönetimlerin şeffaf ve üretken olması, kulübümüzün başarısı ile endeksli olması amacını taşıyor. Hiçbir zaman tüzüğün bize verdiği çok kısıtlı olan yetki ve salahiyeti aşmadan görev alanımız içinde her zaman tarafsızlık ilkesini ana felsefemiz kabul ederek çalışmalarımızı sürdürdük. Bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz. Yönetimler, başkanlar gelir ve gider. Kalıcı olan Bursasporumuzun büyük varlığıdır” dedi.

“YENİ YÖNETİMLE ÇALIŞMALARIMIZ UYUM İÇERİSİNDE DEVAM EDECEK”

Bursaspor kamuoyuna verilen sözler hakkında da konuşan Sevinç, “Bursaspor seçimli genel kurulu 2 güne yayıldı. 'Bursaspor başkan adaylık başvurularına belli kriterlerin getirilmesi ve bu yetkinin divan başkanlık kuruluna verilmesi. 2016 yılı içerisinde sicil kurulu oluşturulması da dahil tüzük değişiklikleri ile ilgili tüzük genel kurulu yapılması.' Yeni yönetim kurulumuzun bu konudaki hassasiyetini çok iyi biliyoruz. Çalışmalarımız uyum içerisinde devam edecektir. Bursaspor Vakfı ile ilgili çalışmalarımız ile işlevsiz ve atıl durumdaki vakfın tekrar canlandırılmasını önemli bir adım olarak görüyoruz. Vakfın çalışmaları ile ilgili olarak yeni seçilen vakıf başkanı ve yöneticilerini de tebrik ediyorum” diye konuştu.



“İBRA KONUSU BİZLE ALAKALI DEĞİLDİR”

Recep Bölükbaşı yönetiminin ibra edilmemesi ile ilgili de konuşan Sevinç, “İbra konusu Bursaspor Genel Kurulu'nun takdiridir. Yönetim kurulunun sorumluluğudur. Bizimle alakalı konu değildir. İbra konusunda herkes hür iradesini kullanmıştır. Bundan sonra değerlendirmeleri yönetim kurulu yapacaktır” şeklinde konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.