Hava Durumu

İğrenç haber! Zihinsel engelli kızı defalarca...

Kayseri'de hafif derecede zihinsel engelli 14 yaşındaki H.D isimli kıza, birden fazla cinsel istismarda bulunmakla suçlanan 41 yaşındaki Aydın Bulut, 23 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İğrenç haber! Zihinsel engelli kızı defalarca...
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde çalışan Aydın Bulut, memleketi Kayseri'ye geldiğinde hafif derecede zihinsel engelli H.D ile tanıştı. Bulut, bir süre sonra iddiaya göre küçük kızı, kardeşinin merkez Kocasinan İlçesi Yeşilmahalle, İğdeli Sokak'taki evine götürdü ve burada defalarca cinsel istismarda bulundu. Aydın Bulut'un eve gelen yakınları kızı evden alarak polise götürdü. Cinsel istismar, alıkoyma suçlamasıyla açılan soruşturmada Aydın Bulut tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, tutuklu sanık Aydın Bulut ile kardeşi tutuksuz sanık 35 yaşındaki A.B. hazır bulundu. Aydın Bulut mahkemede yaptığı savunmasında, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Yaşının küçük olduğu ile ilgili bilgim yok, hiçbir şekilde alıkoyma yok" dedi.

Kardeşi A.B. de ağabeyi ile gelen H.D.'nin evlerinde kaldığını belirterek hiçbir şekilde fuhuşa teşvik yapılmadığını söyledi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu Aydın Bulut'u, 'çocuğun birden fazla cinsel istismarı' suçundan 20 yıl, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 3 yıl 8 ay olmak üzere toplam 23 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Kardeşi A.B de 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.