Hava Durumu

İHH'dan Sağlık-Sen'e ziyaret

İHH Bursa Başkanı Hüseyin Kaptan ve Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu Sözcüsü Burhan Sayılgan, Sağlık-Sen Bursa Şubesine iade-i ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 19:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İHH'dan Sağlık-Sen'e ziyaret

Ziyarette ülke gündemi değerlendirilirken, Sağlık-;Sen Bursa Şubesi ve İHH Bursa Şubesi arasında yapılan Yetim Projesi de değerlendirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Gökhan Yünkül, "Ülkemiz zor bir dönemden geçmektedir. İçte ve dışta Türkiye'nin gelişimine engel olmak isteyen ve kullanışlı maşalar aracılığıyla siyasi ve sosyal sabotajlar yapmak isteyenlere karşı sivil toplum inisiyatifi olarak milletin yanında yer almaktayız. İHH, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Teşekkülü ve Sağlık-Sen olarak aynı platformda sivil inisiyatif sergilemekten memnuniyet duymaktayız. Bizler ülkemizin yarınları için elimizden gelen her türlü işbirliği ve gayreti göstereceğiz. Bugün attığımız bu adımlar yarınlarımıza daha huzurlu ve müferrah bir Türkiye bırakmak içindir. Türkiye sadece kendisi için değil tüm İslam coğrafyası için örnek bir ülkedir. Ve nispette de sorumluluğu olan bir ülkedir. Bu sorumluluk bilinciyle hareket etmekteyiz. İHH Bursa Şubesi ile yaptığımız Yetim Projesi protokolü tabanımızda geniş bir yankı buldu. Bu bizleri memnun etti. Bundan sonraki süreçlerde de her türlü işbirliğine ve ortak projelere hazırız" dedi.

Ziyarette görülerini ifade eden İHH Bursa Başkanı Hüseyin Kaptan, Sağlık-Sen'in değerler sendikacılığı yaptığına şahit olduklarını vurgulayan Kaptan ;"Sağlık-Sen ile aynı platformda ortak projelerde yer almak bizleri memnun etmektedir. Bugün birlikte hareket etme günüdür. Zor bir coğrafyadayız, bu zorluklara göğüs germek ve mazlumların yanında yer alabilmek için işbirliğine ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Temennimiz ve duamız İslam ümmetinin birlik şuuru içerisinde emperyalist ve sömürgeci zihniyetlere karşı geçmişine yakışan bir şekilde kıyama kalkmasıdır" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.