Hava Durumu

İhsaniye'ye çok yakıştı

İftarda konuşan İhsaniyespor Başkanı Sinan Cankurt, "Kulübümüzün ve mahallemizin birlik ve beraberliği adına çok güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese ve özellikle Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e teşekkür ederim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İhsaniye'ye çok yakıştı

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

DEĞERLİ İSİMLER KATILDI

Bursa'nın köklü amatör camialarından olan İhsaniyespor, geçtiğimiz gün amatör spor camiasını düzenlediği iftarda bir araya getirdi. Yeşil Beyazlılar'ın kendi tesislerinde ve İhsaniye Mahalle Muhtarlığı Komitesi ile İhsaniye Spor Kulübü tarafında ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyona Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen, Nilüfer Kulüpler Birliği Başkanı Atakan Çorbacı, BASKF başkan adayı Cem Gençoğlu, İhsaniyespor Kulübü Başkanı Sinan Cankurt, diğer kulüplerin temsilcileri, siyasi partilerin üyeleri, İhsaniyespor kulübü sporcuları ve aileleri, mahalle sakinleri ile basın mensupları katıldı.

"KAYNAŞMA ADINA ÖNEMLİ"

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Yeşil Beyazlı kulübün başkanı Sinan Cankurt iftar sonrası yaptığı açıklamada kulüp olarak ilk defa böyle bir organizasyon düzenlediklerini ve amaçlarının bunu her seneye yaymak olduğunu söyledi. Başkan Cankurt, "Özellikle bu iftarı düzenlememize yardımcı olan başta Selami Cengiz olmak üzere Mahalle Komitemizin değerli isimlerine teşekkür ederim. Bu tip etkinlikler kulüpteki futbolcularımız ile kaynaşmak adına çok önemli. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Yeni sezonda tüm kulüplerimiz adına dostluk çerçevesinde bir sezon geçmesini ümit ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.