Hava Durumu

İhsaniyespor Avcı ile yola devam!

Yeşil Beyazlılar son 4 sezondur takımı çalıştıran deneyimli antrenör Polat Avcı ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Törende konuşan Başkan Sinan Cankurt, "Bu sezon "Süper" olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İhsaniyespor Avcı ile yola devam!

5. SEZONUNA GİRDİ

Bursa amatör futbolunun en köklü takımlarından İhsaniyespor'da yeni sezon hazırlıkları hızlı başladı. Yeşil Beyazlılar ilk olarak son 4 sezondur elindeki genç kadrolar ile harikalar yaratan antrenör Polat Avcı ile yeniden anlaşma sağladı. İhsaniyespor Tesisleri'nde Başkan Sinan Cankurt'un da katıldığı törende deneyimli teknik adam 1 yıllık yeni sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan Avcı, "İhsaniyespor ile yeniden anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Bu sezon elimizdeki genç kadroyu koruyacağız ve tecrübelenen oyuncularımızla artık bir üst ligi hedefleyeceğiz" diye konuştu.

TEK HEDEF SÜPER

Antrenör Polat Avcı'nın ardından söz alan Başkan Sinan Cankurt ise, "Son 4 sezondur takımımızda başarıyla görev alan Polat hocamıza teşekkür ediyorum. Bu yıl da bizlerle çalışmayı kabul etti. Biz İhsaniyespor olarak hem kendi mahallemizdeki hem de genç oyuncuları tercih ediyoruz, hocamız da bizimle aynı şekilde çalışmayı seviyor. İnşallah bu sezon hem önceki yıllarda bizle oynayıp tecrübe kazanan gençlerimizle hem de yapacağımız yeni transferlerle şampiyonluk istiyoruz. Artık İhsaniyespor'u Süper Amatör Küme'ye çıkaracağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.