Hava Durumu

İhtiyaç sahibi öğrenciler için okulda pazar kurdular

Bursa Özel Kültür Okulları sosyal sorumluluk ve yardımlaşma projelerine destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği 'Pazar Kültürü' etkinliğinde öğrenciler, sattıkları ürünlerden elde edilen geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İhtiyaç sahibi öğrenciler için okulda pazar kurdular

Özel Bursa Kültür Okulları'nda eğitim gören birinci sınıf öğrencileri,bu yılki 'Pazar Kültürü' etkinliğinde de meyveden kuruyemişe, giysilerden züccaciye ürünlerine varıncaya birçok kadar ürünü satışa sundu. Öğretmenlerin gözetiminde gerçekleştirilen satışlara veliler yoğun ilgi gösterdi. 

Bu etkinlikle pazarların, sadece ticari bir yer olmadığı, aynı zamanda dayanışma ve insani paylaşımların yaşandığı alanlar olduğunu yansıtanKültürlü Minikler, gerçekleştirilen etkinlikle yerli malı kullanmanın da bilincine vardı.  

Renkli görüntülerin yaşandığı 'Pazar Kültürü'nde,satış için sarf ettikleri çaba ile tecrübeli pazarcıları aratmayan Kültürlü Minikler, seslerini olabildiğince gür çıkararak müşterilerine ulaşırken, veliler de bu eğlenceli dakikaları cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle ölümsüzleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.