Hava Durumu

İki Chelsea taraftarı, Selanik'te saldırıya uğradı

Chelsea'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Paok ile oynayacağı L Grubu ilk maçını izlemek için Yunanistan'ın Selanik kentine gelen iki İngiliz taraftar, kimliği belirsiz kişilerce darp edildi

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki Chelsea taraftarı, Selanik'te saldırıya uğradı

Yunan temsilcisi PAOK ile İngiliz futbolunun önemli temsilcilerinden Chelsea'yi karşı karşıya getirecek maç öncesinde iki İngiliz taraftar, kimliği belirsiz üç kişi tarafından darp edilerek yaralandı.

TARAFTARLAR ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yunan polisi tarafından yapılan açıklamada, saldırganların kaçtığını belirtilirken, saldırıya uğrayan Chelsea'li taraftarların şikayetçi olmadıkları aktarıldı.

DAHA ÖNCE DE BİR BURNLY TARAFTARI BIÇAKLANMIŞTI

Öte yandan, geçen ay, yine bir İngiliz temsilcisi olan Burnley'nin Olimpiakos'a karşı oynadığı UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında, bir Burnley'li taraftar bıçaklanmış ve dört taraftar ise yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı.

PAOK BAŞKANI BELİNDE SİLAHLA SAHAYA DALMIŞTI

Yunanistan Ligi'nde geçen sezon oynanan PAOK ile AEK'yi karşı karşıya getiren maçta ofsayt yüzünden verilmeyen gole itiraz eden PAOK Başkanı Ivan Savvidis, sahaya belindeki silahla girmiş ve hakemler maçı yarıda keserek soyunma odasına gitmişti.

50 YIL SONRA BİR İLK: PAOK İLE AEK ARASINDA OYNANACAK MAÇI FİNLANDİYALI MATTİAS GESTRANİUS YÖNETECEK

Yunanistan Merkez Hakem Komitesi, 23 Eylül Pazar günü Selanik kentinde PAOK ve AEKtakımları arasında yapılacak karşılaşmayı Finlandiyalı Mattias Gestranius'un yöneteceğini duyurdu.

Son yıllarda yaşanan güvenlik sorununu çözmek amacıyla alınan bu istisnai kararla Gestranius, yaklaşık yarım asır sonra Yunanistan liginde düdük çalan ilk yabancı hakem olacak.

Yunanistan futbolunda son yıllarda artan şiddet olayları ve şike iddiaları nedeniyle, bu sezon Yunan ligindeki diğer önemli maçlarda da yabancı hakemlere görev verilmesi bekleniyor.

HAZARD MAÇ KADROSUNDA YOK

Sezona oldukça başarılı bir giriş yapan Belçikalı oyuncu Eden Hazard ile birlikte Mateo Kovacic, David Luiz ve Emerson Palmieri'nin yoğun maç trafiğinde dinlenmeleri için maç kadrosuna alınmadıkları açıklandı.

Hazard, Premier Lig'de ilk 5 maç sonunda 5 gol ve 2 asistlik bir performans sergilemişti.
Bu akşam 19.55'te Toumba Stadı'nda oynanacak Paok ile Chelsea arasındaki maçı İspanyol hakem Alberto Undiano Mallenco yönetecek.

Sputnik

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.