Hava Durumu

İki eşini de av tüfeğiyle öldürdü

İzmit'in Kuruçeşme semtinde aynı evde yaşadığı biri resmi nikahlı 2 eşini eşini pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla aranan 33 yaşındaki Eren S. yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2014 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2014 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki eşini de av tüfeğiyle öldürdü
Olay, Kuruçeşme Semti İsmail Özen Caddesi’ndeki evde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Eren S., aynı evde yaşadığı resmi nikahlı eşi 33 yaşındaki Fadime S. ve nikahsız eşi 20 yaşındaki İnci A. ile dün gece tartışmaya başladı.

Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sinirlerine hakim olamayan Levent S., evde bulunan pompalı tüfekle iki eşine ateş etmeye başladı. Fadime S. ve İnci A. kanlar içerisinde yere yığıldı. Eren S. kaçarken, silah seslerini duyan komşuları, polis ve 112 ambulansı arayarak yardım istedi. İnci A., olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Fadime S., ambulansla hemen İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

ÇAMLIK ALANDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Olay Yeri İnceleme ekipleri evde kapsamlı inceleme başlatırken, Levent S.'yi aramaya başladı. Polis ekipleri, iki saat sonra Levent S.'yi İzmit Şirintepe Endüstri Meslek Lisesi yakınlarındaki çamlık alanda saklanırken yakaladı. Levent S. gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

Levent S.’nin öldürdüğü eşi Fadime S.’yi 2004 yılında Tokat'tan kaçırdığı ve çiftin 2 de çocuğu bulunduğu belirlendi. Levent S.’nin resmi nikahsız eşi İnci A.’yı ise kısa bir süre önce İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nden kaçırdığı belirtildi. Levent S.'nin sık sık iki eşi ile tartıştığı ve zaman zaman da eşlerini dövdüğü ileri sürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.