Hava Durumu

İki ilde operasyon, belediye başkanları gözaltında

DBP'li Siirt ve Tunceli Belediyesi'ne sabah saatlerinde operasyon başlatıldı. Gelen son dakika haberine göre, Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan ile Tunceli Belediye Eş Başkanları DBP’li Mehmet Ali Bul ile Nurhayat Altun gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki ilde operasyon, belediye başkanları gözaltında
Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen bir soruşturma kapsamında Siirt Belediyesi’ne bu sabah operasyon düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri saat 06.00 sıralarında belediye binasına gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı.

Ardından binaya giren polis bilişim ve inceleme ekipleri arama başlattı. Belediyenin bilgisayar hard disklerine de incelenmek üzere el konulurken, Siirt Belediye Başkanı DBP’li Tuncer Bakırhan da kentin Yeni Mahalle Elit Sitesi’ndeki evinde gözaltına alındı ve evinde arama yapıldı. 

TUNCELİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında bu sabahbelediye başkanlarına yönelik operasyon başlatıldı. Tunceli Belediye Eş Başkanları DBP’li Mehmet Ali Bul ile Nurhayat Altun, evlerinde gözaltına alındı. Eş başkanların evlerinde arama yapılırken belediyeye giriş ve çıkışlar durduruldu.

Tunceli’deki operasyonda EMEP İl Başkanı Mustafa Taşkale de gözaltına alındı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.