Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

''İki kez kalbim durdu''

Kemal Doğulu, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Kemal Doğulu, 2016 yılında yaşadığı sağlık problemleri hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''İki kez kalbim durdu''

Kemal Doğulu, '2. Sayfa' programında samimi açıklamalarda bulundu.

"DEMET AKALIN'LA KONUŞMUYORUZ"

" Demet Akalın'a kırgınım ondan çalmıyorum şarkılarını. Ben zaten istek şarkı çalmıyorum genelde. Demet benim arkadaşım veya ben öyle sanıyordum. Ben ne istersem onu çalıyorum, Demet Akalın şarkısı isteyemezler benden. Hande'ye kefil olurum, 15 yıllık arkadaşım. Demet de arkadaşım ama Demet'e kefil olamam. O kadar tanımıyorum. Hande hep dediğim dediktir. Anladığım kadarıyla iki taraf da para kaybetmek istemiyor. Demet Akalın, Okan Kurt'tan boşandığında onu aradım. Telefon numaram yeniydi, 'Kimsin' dedi, 'Ben Kemal Doğulu' dedim. Sonra bana cevap vermedi Demet. Aradım meşgule aldı beni. Sinirlendim ve ona uzun bir mesaj yazdım. O günden sonra hiç konuşmadık."

"KALBİM İKİ KERE DURMUŞ"

"2016 yılında benim de yaşadığım zor dönemler oldu. Herkes benim için borcu var, intihar etti gibi şeyler söyledi. Ama bunlar tamamen yalan. Üç kat düşmüşüm ben apartmandan, üç saat sonra bulunuyorum. Ambulansta kalbim bir kere durmuş. Sonra bir kere daha durmuş. İki kere şok cihazıyla hayata döndürdüler beni. İntihar edecek olsam apartman merdiveninden atarmıyım kendimi ? Beyin ölümcül travmaları silermiş. 15 gün yoğum bakımda kaldım. O apartmandan taşındım. Artık insanlara daha çok 'Seni seviyorum' demeye başladım. Doktorlar aileme, 'yaşamaz' demişler. Ama yaşayacağım varmış. Uyandığımda bütün ailem ayak ucumdaydı. Ağlıyorlardı."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.