Hava Durumu

İki Muhammed'e 15 milyon TL!

Muhammed Şengezer ve Muhammed Emin Sarıkaya için kulübün kapısını çalan Başakşehir, Yeşil Beyazlılar'a 15 milyon TL bonservis teklif etti. İki kulübün el sıkıştığı iddia edildi. Ancak konuyla ilgili henüz resmi açıklama yok.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki Muhammed'e 15 milyon TL!

Timsah'ın iki gencine kancayı takan Başakşehir resmi teklifi yaptı.

GÜMÜŞDAĞ BİZZAT İSTEDİ

Bursaspor'da iki genç ismin takımdan ayrılması an meselesi... Ali Ay döneminden itibaren Muhammed Şengezer'le yakından ilgilenen Başakşehir Yeşil Beyazlı kulübün kapısını bir kez daha çaldı. Önceki gece hem Afyon hem de İstanbul'da yürütülen transfer görüşmesinde Turuncu Lacivertli kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ Muhammed Şengezer'i resmen Bursaspor'dan istedi. Göksel Gümüşdağ bir de sürpriz girişime imza atarak Bursaspor'da fazla forma şansı bulamayan Muhammed Emin Sarıkaya'ya da talip olduklarını Yeşil Beyazlılar'a iletti.

FİKRET ORMAN DEVREDE

İki kulüp yetkililerinin aynı anda oyuncuların kampta bulunması sebebiyle hem Afyon hem de İstanbul'da yürüttükleri transfer gelişmesinde tarafların Muhammed Şengezer ve Muhammed Emin Sarıkaya'nın bonservisi için 15 milyon liraya el sıkıştıkları iddia edildi. Ancak iki kulüp de konuyla ilgili resmi açıklama yapmadı. Tüm bu gelişmeler sürerken, Beşiktaş'ta kaleci Loris Karius'un sakatlığı Siyah Beyazlılar'ın Muhammed Şengezer konusunda bir kez daha iştahını kabarttı. Başkan Fikret Orman Bursasporlu yetkilileri bir kez daha arayarak resmi teklifini yineledi.

KAMPTAN AYRILDI

Başakşehir'in transfer radarına giren ve resmi teklif yapılan Muhammed Emin Sarıkaya dün sürpriz bir şekilde Afyon kapından ayrıldı. Genç kramponun Türkiye Futbol Federasyonu'na pasaportu için gerekli evrakları verme amacıyla İstanbul'a gittiği açıklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.