Hava Durumu

İki ünlü model Rihanna için saç saça baş başa

Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen bir partide bir araya gelen iki ünlü model Naomi Campbell ve Cara Delevingne, iddialara göre Rihanna yüzünden birbirine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2015 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2015 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki ünlü model Rihanna için saç saça baş başa
Efsane top model Naomi Campbell ve son iki yılın yükselen isimlerinden Cara Delevigne, Paris Moda Haftası sırasında kavga etti. Fiziksel sataşmaya kadar varan kavganın sebebi, ikilinin ortak arkadaşı, bir diğer ünlü isim Rihanna.

Page Six adlı dünyaca ünlü magazin sitesinin iddasına göre, bir grup arkadaş sohbet ederken Naomi birdenbire sinirlenip Cara'yı 'Rihanna'ya saygısızlık etmekle' suçladı ve itti. Karşılık veren Cara, Naomi'nin saçını çekti.

Olaya tanık olanlardan biri, "Naomi çok kızgındı çünkü Cara'nın Rihanna hakkında olumsuz bir şey söylediğini sandı" dedi. İkiliyi yatıştıranlardan biri ise olayı şöyle anlattı:

"Naomi beklenmedik bir şekilde Cara'ya bağırmaya başladı. Bir sürü saçmasapan şey söyledi. Birbirlerini ittiler. Cara ne olduğunu anlayamadı bile. Çünkü Cara ve Rihanna arasında hiçbir sorun yok. Naomi tamamen yanlış anladı. Zaten çok gürültülü ve tıka basa dolu bir partiydi."

Bu sabah Twitter hesabından iddiaları yalanlayan Naomi, "Cara ile kavga ettiğimiz söylentisi nereden çıktı bilmiyorum. Tamamen asılsız, dedikoduları duymazdan gelin" diye yazdı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.