Hava Durumu

İkili arasında kara bulutlar geziyor! Fatih, Demet'le alakalı soruya bile tahammül edemedi

Geçtiğimiz aylarda ablasının vefatıyla zor günler yaşayan Fatih Ürek, kendisine destek olmayan ve başsağlığı mesajı dahi göndermeyen dostu Demet Akalın'la bağlarını kopardı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Ürek, Demet Akalın'la alakalı soru için "İlgi alanım değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2020 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2020 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkili arasında kara bulutlar geziyor! Fatih, Demet'le alakalı soruya bile tahammül edemedi

Şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün işletmeciliğini yaptığı Etiler'deki restoranında görüntülendi. Yakın dostu Hakan Akkaya mekandan çıkarken merak edilen soruları yanıtlayan Ürek, Demet Akalın'la ilgili soruyu da cevap verdi.

"MÜŞTERİLERE MENÜ VERMEK YERİNE DİREK OKUYORUZ"

Koronavirüs nedeniyle yavaş yavaş normalleşmeye dönülen şu günlerde işletmesinde nelere dikkat ettiğini anlatan Ürek, "Müşterilerimizin muhakkak ateşlerini ölçüyoruz. Mesafe kuralına dikkat ediyoruz. Menüyü müşterilerimize okuyoruz. İnsanlar bu düzene yavaş yavaş alışacak" dedi.

DEMET AKALIN'I HAYATINDAN SİLDİ

Yakın bir zaman için konserlere başlamayı ümit eden Fatih Ürek, meslektaşı Demet Akalın'la görüşüp görüşmediği yönündeki soruya "İlgi alanımda değil" diyerek cevap verdi. Fatih Ürek, ablasının vefatında yanında olmayan ve arayarak taziye dileklerinde bulunmayan Demet Akalın ile küsmüştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.