Hava Durumu

İkinci doğum gününde 'yanlışlıkla' sarhoş oldu

Galler'de ailesiyle birlikte ikinci doğum gününü kutlamak üzere bir restorana giden Sonny Rees garsonların hatası sonucu limon suyu yerine viskili suyu içince bu özel günü hastanede geçirmek zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2012 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkinci doğum gününde 'yanlışlıkla' sarhoş oldu

Galler'in Swansea şehrinde iki yaşına basan oğulları Sonny'i kutlama için bir restorana götüren Rees alesi  Sonny'nin önüne konan "limon suyunu" içtikçe tuhaf davranışlar sergilediğini fark etti.

Anne Nina içinde limon olduğunu sandığı suyu tadınca keskin bir viski aromasıyla karşılaştı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Galler'de popüler bir zincir restoranda meydana gelen olayda Sonny'nin ikinci yaş kutlamaları için yemeğe çıkan aile yemeklerini yerken oğulları da ısmarladıkları limonlu suyu içmeye başladı.

Öğretmen olan anne Nina, Sonny'nin zaman geçtikçe "sarhoş olmuş" gibi tuhaf hareketlerde bulunduğunu söyledi.Nina Rees sözlerine şöyle devam etti: "Oğlumun içtiği şeyin limon suyu olmadığından şüphelendim ve içeceğinden bir yudum aldım. O anda keskin bir viski tadı aldım.
Onu içmesi için zorlamıştım ve bayağı içmişti. "Sarhoş" gibi davranmasının nedenini anlamıştım: sarhoş olmuştu.
Hemen restoranın müdürünü çağırdım ve 'oğluma içki mi verdiniz?'diye sordum. Fakat içecekten bir yudum aldıktan sonra bir hata yaptıklarını söyleyerek benden özür diledi.
Sonny'i hemen hastaneye götürdük. Orada kustu. Bu hata oğlumun doğum gününü mahvetti."Sonny'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.