Hava Durumu

İkinci toplantıda kavga çıktı, Mansur Yavaş araya girdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Mansur Yavaş başkanlığında toplandı. Toplantısı sırasında belediye meclis üyeleri arasında çıkan kavgaya Mansur Yavaş müdahale etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkinci toplantıda kavga çıktı, Mansur Yavaş araya girdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlığında Ankara Belediye Meclis'i toplandı. Toplantısı sırasında sık sık tansiyon yükselirken belediye meclis üyeleri arasında kavga çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Mansur Yavaş başkanlığında toplandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, AK Parti ve MHP gruplarının, 'belediye şirketlerinin şeffaf yönetilmesi ve denetlemesine' ilişkin verdikleri teklifin oylanmadan reddedildiği gerekçesiyle tutanağın oylanmasına karşı çıktı.

YAVAŞ: BU HAKKI BANA ANKARA HALKI VERDİ

Yavaş da tutanakta maddi bir hata varsa düzeltebileceklerini belirterek, "Siz şöyle bir önerge de verebilirsiniz, 'Bundan sonra Mansur Yavaş idare etmesin çoğunluk var' diyebilirsiniz. Zarar eden şirketlerin yöneticilerinin görevine devamını istiyorsunuz. Belediye başkanının temsiliyet yetkisini kimse alamaz, bunu bana Ankara halkı vermiştir" dedi.

TANSİYON YÜKSELDİ, ARBEDE YAŞANDI

AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinden itirazların yükselmesi üzerine Yavaş, toplantıya ara verdi. Yavaş, salondan ayrılırken bazı belediye meclis üyeleri arasında tartışma ve arbede yaşandı. Mansur Yavaş, araya girerek meclis üyelerini sakinleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.