Hava Durumu

İkisi tamam ikisi biraz

Deniz Yılmaz ve Pablo Batalla yapılan transferler arasında en iyileri olarak dikkat çekerken, Hosogai ile Sercan Yıldırım da mücadeleleriyle takdir topladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 06:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 06:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkisi tamam ikisi biraz
Bursaspor, transferde büyük bir hüsrana uğrarken, transferlerden bir elin parmağını geçmeyecek şekilde katkı aldı. Sezon arasında kadroya dahil edilen Deniz Yılmaz ile Pablo Batalla da bunlardan ikisiydi. Trabzonspor’dan bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilen Deniz, 5 gollük performans sergiledi. Ancak başarılı oyuncunun sakatlığı sebebiyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. 

BATALLA FARKLI

Batalla da geçmişe göre skora daha az katkıda bulunsa da mücadelesiyle alkış topladı. Arjantinli oyuncu bir 10 numaradan beklenenden daha fazlasını yaparak, taraftarın sevgilisi olmaya devam etti. İki futbolcunun yanı sıra verilen her görevi yapmaya çalışan ve terinin son damlasına kadar sahada mücadele eden Hosogai de sınıfı geçen oyuncular arasında yer aldı. Hosogai gibi Sercan Yıldırım da skora katkısı ve mücadelesiyle sezon genelinde alkış toplayan isim oldu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.