Hava Durumu

İkisinden biri timsah olacak

Teknik direktör Paul Le Guen ve yönetim Feyenoord forması giyen Karim El Ahmadi ile Karabağ Ağdam'da oynayan Richard Almeida'dan birinin transferi konusunda mutabık kaldı. Yeşil Beyazlılar yarına kadar iki oyuncudan birini kiralık olarak renklerine katmaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkisinden biri timsah olacak

HABER I Süha GÜRSOY I

ALMEİDA BİR ADIM ÖNDE

Bursaspor yarın bitecek ara transfer döneminde son sa-atler içerisinde iki oyuncudan birinin transferini bitir- meye çalışacak. Yeşil Beyazlılar gündemine birçok oyuncuyu dahil ederken, teknik direktör Paul Le Guen ve yönetim Feyenoord forması giyen Karim El Ahmadi ile Karabağ Ağdam'da oynayan Richard Almeida'nın Bursaspor'a transferi konusunda mutabık kaldı. Bursaspor heyeti her iki oyuncudan birinin transferini bitirmek için düğmeye bastı. Yeşil Beyazlılar bu transferi kiralama formülüyle bitirmeye çalışıyor. Bursaspor'un özellikle üzerinde durduğu ismin Karabağ'da oynayan Brezilyalı Richard Almeida'nın olduğu öğrenildi.

8 NUMARAYA ADAYLAR

8 numara pozisyonunda oynayan Richard Almeida'nın güncel bonservis bedeli 1 milyon 750 bin Euro. Azerbaycan Milli Takımı'nda da forma giyen 28 yaşındaki krampon, 2013-14 sezonundan itibaren Karabağ Ağdam'da oynuyor. Kulüp kariyerinde 230 maçta 33 golü bulunan Richard Almeida Azerbaycan Milli Takımı'nda da 5 maçta görev aldı. Bursaspor'un bir diğer 8 numara alternatifi olan Feyenoord forması giyen Karim El Ahmadi'nin bonservis bedeli 3 milyon 750 bin Euro. 33 yaşındaki Faslı futbolcu'nun kulüp geçmişinde 386 maçta 25 golü var. Bir dönem Aston Villa ve Twente'de de oynayan El Ahmadi Fas Milli Takımı'nda da 22 maça çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.