Hava Durumu

İkizlerin tehlikeli oyunu faciayla sonlandı...

Konya'da üzerine kaynar süt dökülen ikiz kardeşlerden minik Efe, kontrol amacıyla hastaneye götürülürken yolda fenalaşarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2019 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2019 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkizlerin tehlikeli oyunu faciayla sonlandı...

Konya'nın Ereğli ilçesinde, ikiz kardeşler oyun oynarken üzerlerine kaynar süt dökülerek haşlandı. Bir hafta boyunca tedavi gören ikizler, taburcu edildi. Minik Tuncer Efe, kontrol amacıyla hastaneye götürülürken yolda fenalaşarak hayatını kaybetti.

Olay, bir hafta önce Ereğli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir erkek ve bir kız olarak dünyaya gelen 2 yaşındaki ikiz kardeşler, oyun oynadıkları sırada kaynamakta olan süt kazanının devrilmesi sonucu haşlandı. Yaklaşık bir hafta önce Ankara'da bir yanık ünitesine sevk edilen Tuncer Efe Dönmez ile Songül Naz Dönmez isimli ikizler, burada yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiği iddia edildi.

MİNİ EFE HAYATINI KAYBETTİ

Bir haftalık sürecin ardından tedavi gördükleri hastaneye kontrole gittikleri sırada ikizlerden Tuncer Efe Dönmez, yolda fenalaştı. Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülen Tuncer Efe'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Minik Tuncer Efe'nin cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırılırken, kız kardeşi Songül Naz'ın ise ambulansla Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.

YÜZDE 16 YANIK OLUŞMUŞ

Hayatını kaybeden Tuncer Efe Dönmez'in vücudunun yüzde 16 yanık olduğu belirtildi. Çocuklarının hayatını kaybettiğini öğrenen Tuncer Efe'nin ailesi sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.