Hava Durumu

İkna için gelen annesini silahla kovaladı!

Diyarbakır'da polis uygulama noktasına gelen araçtan inen Şenol T., bir anda belindeki silahı kafasına dayadı. Olay yerine gelen annesini de silahla kovalayan Şenol T.'yi polis yaklaşık 2.5 saat sonra ikna edebildi. Şenol T., ikna için gelen annesini de silahla kovaladı

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2017 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2017 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İkna için gelen annesini silahla kovaladı!

Diyarbakır'da Merkez Kayapınar İlçesi Nazım Hikmet Caddesi üzerinde uygulama yapan polis, içerisinde 3 kişi bulunan aracı durdurarak aramak yapmak istedi. DHA'nın haberine göre; Araç içerisinde bulunan ve petrol istasyonununda çalıştığı öğrenilen Şenol T., araçtan bir anda inerek belindeki ruhsatsız tabancayı başına dayadı. Polisin yaklaşması halinde kendini öldüreceğini söylemesi üzerine polisler takviye ekip istedi. Aralarında keskin nişancı özel harekat polislerinin de bulunduğu yüzlerce polis ekibi, olay yerine gelerek Şenol T.'yi ikna etmeye çalıştı.

Polisin saatlerce diyalog kurduğu Şenol T.'nin başına silah dayadığını duyan yakınları da olay yerine geldi. Şenol T. kendisini ikna etmeye çalışan, annesini de silahla kısa bir süre kovaladı. Kovalama sırasında büyük panik yaşanırken, Şenol T. bu kez başka bir noktaya geçerek burada başına silah dayayarak direnmeye devam etti. Uzman polislerin uzun süre müzakere yaptığı ve sigara ikram ederek sakinleştirmeye çalıştıkları Şenol T., ikna edilerek polis aracına bindirildi. Şenol T. polis tarafından hastaneye götürülürken, olayla ilgili araştırma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.