Hava Durumu

İlanla fuhuş tuzağı! Kefaletini ödemek için evli kadınlara...

Adana'da 6 bin 500 lira kefaleti ödemek şartıyla cezaevinden çıkan, kefalet ücretini ödemek için de evli kadınları fuhuş tuzağına düşüren kişi ile arkadaşı yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2015 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2015 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlanla fuhuş tuzağı! Kefaletini ödemek için evli kadınlara...
Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Onur D. (28) uyuşturucu kullanmak ve satmak, adam yaralama gibi suçlardan cezaevinde bir süre yattıktan sonra geri kalan cezası paraya çevrilip 6 bin 500 lira kefaleti daha sonra ödemek şartıyla serbest bırakıldı.

Turgut Özal Bulvarı'nda bir kafe açan ancak kazancıyla para biriktiremeyen Onur D., arkadaşı Adem Barkın Y. (19) ile birlikte evli kadıları kandırarak fuhuş yaptırıp 6 bin 500 lira kefaleti böyle biriktirmeye planladı.

ARABA VAADİYLE ESKİ SEVGİLİSİNİ KANDIRDI

Onur D. bunun üzerine cezaevine girmeden önce sevgilisi olan ancak sonra evlenen S.B.'nin (26) yanına gidip, "Turgut Özal Bulvarı'nda kafe açtım gel orada çalış iyi para veririm" dedi. Genç kadın şahsı daha önce tanıdığı için güvenip çalışmaya başladı. Ancak daha sonra Onur D. genç kadına, "Müşteriler seni çok beğeniyor birlikte olmak istiyor. Bak bu işi yaparsak sana ev araba alırım çok zengin olursun bu fakirlikten kurtulursun" diyerek kandırıp hemen kafenin üzerinde kiraladıkları evde kadına fuhuş yaptırmaya başladı.

EV ARKADAŞI BAHANESİYLE TUZAĞA DÜŞÜRDÜ

S.B. fuhuş yapmaya başladıktan sonra genç kadının adına bir de sahte Facebook hesabı açıp "Ev arkadaşı arıyorum" ilanı verdi. Başvuran kadınlara önce arkadaşı gibi davranan S.B., daha sonra fuhuş yapmaları için ikna çabaları başladı.
Kocasıyla kavga edip evden ayrılan A.G. (22), bu durumu kabul edip fuhuş yapmaya başladı. İki kadın, Onur D. ve Adem Barkın Y.'nin getirip para aldığı erkeklerle birlikte olmaya başladı.

DOLMUŞTA TANIŞTIĞI KADINA FUHUŞ YAPTIRDI

Onur D.'nin 6 bin 500 lira kefaleti ödemesi için daha fazla kadının fuhuş yapması gerekiyordu. Bunun üzerine Onur D. toplu taşıma araçlarına binip ikili koltukta tek oturan kadınların yanına oturarak sohbet edip arkadaşlık kurarak fuhuş batağına düşürmeye çalıştı. Bu şekilde Ş.T. (40) isimli bir kadını kandırıp onu da fuhuş yapmaya ikna etti. Böylece 3 kadın, erkeklerle fuhuş yapıyor Onur D. ise para kazanıyordu. Ancak bu durumu fark eden bir vatandaş polisi arayarak fuhuş yapıldığı ihbarında bulundu.




Polis fuhuş yapılan yeri takip etti. Yapılan baskında kadın ve erkekleri suçüstü aldı. Kadınlar, Onur D. ve arkadaşının kendilerine fuhuş yaptırdığını söyledi. Bunun üzerine polis iki zanlıyı da alıp sorguladı. Zanlılar suçlamaları kabul etmedi. Zanlılar sorgulandıktan sonra "fuhşa yer temin etmek ve aracı olmak" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.