Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlginç diyalog 'siz Serdar Ortaç mısınız?'

Ordu'nun Fatsa ilçesinde konser veren pop sanatçısı Çelik'i bazı hayranları "Serdar Ortaç" sandı. Konserde siyasi mesaj veren Çelik, "Benim en çok sevdiğim katılımcı demokrasi. Hastayım bu lafa" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2017 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlginç diyalog 'siz Serdar Ortaç mısınız?'

Fatsa'da bir otelde gerçekleşen konsere Fatsalılar büyük ilgi gösterdi. Konserinde siyasal mesajlar da veren Çelik, zaman zaman hayranlarıyla şakalaştı. "Var mı bir sorunu olan?" diye programına başlayan Çelik, izleyenlerden "Yok" cevabı alınca, "Her şey yolunda mı? Zaten ekonomik olarak hepimiz müreffeh bir toplum olmuş olarak yaşıyoruz. Zaten bir sıkıntımız yok" diye programına başladı.

Sevilen şarkılarını seslendiren Çelik'e dinleyenler de eşlik etti. Dinleyenlerin coşkulu bir şekilde kendisine eşlik etmesini isteyen Çelik, "Benim en çok sevdiğim şey katılımcı demokrasi. Hastayım bu lafa. Katılımcı demokrasi. Nerede gördülerse, kimse katılmıyor ama herkes konuşuyor" dedi.Kendisine eşlik eden konuklar alkışlarıyla tempo tuttular. Zaman zaman izleyenlerine takılan Çelik, İzleyenler arasında yer alan yaşlı teyzeye kendisinin kim olduğunu sorunca, "Serdar Ortaç" cevabını alması salondakileri gülmekten kırdı geçirdi.

Çelik, "Teyzecim, rahatsız oluyorsan müziğimizden ilahi bile söylerim sana. Konservatuvarda onun eğitimini de aldım" dedi. Sahnede şarkılarını söylemeye devam eden sanatçıya Nehir adındaki küçük bir çiçek verdi. Nehir'e "Ben kimim?" diye soran Çelik, küçük kızın "Serdar Ortaç" diye cevap vermesi salonu kahkaha boğdu. Çelik, konserini söylediği hareketli ve slov şarkılarla sonlandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.