Hava Durumu

İlginç iddia! Mor dinozorları görmek için...

Bir zaman yolcusu mor dinozorları görmek ve zaman makinesinden önemli tarihsel olayları gözlemlemek için geçmişe yani 60 milyon yıl geriye gittiğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2018 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlginç iddia! Mor dinozorları görmek için...

YouTube kanalı Apex TV, 2082'den geldiğini ve dinozorları kendi gözleriyle gördüğünü iddia eden bir adamın videosunu paylaştı.

Kişi, "Geçmişe yani 60 milyon yıl öncesine gittim ve dinozorları doğal ortamlarında gördüm. T-Rex, Stegosauruses, Triceratops ve diğer birçok eski yaratığı gördüm. Daha önce varolmadığı düşünülen pek çok antik yaratığı keşfettik. Dev kertenkeleler T-Rex gibi ortaya çıktı, aslında bunlar soğukkanlı ve tüyle kaplı." dedi. Kişi videoda "mor T-Rex" ve yeşil renklilerini de gördüklerini söylüyor.

Gezgin ayrıca Abraham Lincoln'ün Gettysburg adresi gibi diğer tarihi olaylara gittiğini de iddia etti. Zaman gezginlerinin olayları belgelemek ve video çekmek için geçmişe gittiğini iddia ediyor.

Gezgin, zaman yolculuğunun mevcut olduğunu ancak dünya çapında hükümetler tarafından gizlendiğini belirtti. Paralel evrenler içinden geçerek zaman aralıkları arasında hareket edebilmek mümkün.

Zaman yolcusuna göre tüm dünyada 2018 ve 2082 yılları arasınad büyük değişiklikler yaşanacak ve dünya yaşanması daha zor bir gezegen haline gelecek. "Dünyayı genel olarak daha kötü bir yer haline getirebilecek olaylar yaşanacak. İşte bu yüzden 2018 yılında buradayım." diyor.

Zaman yolcusunun anlatımlarından kimileri son derece etkilenmiş görünse de bazı kullanıcılar, Stegosaurus türü dinozorların Jura Devri'nde nesillerinin tükendiğini ve 60 milyon yıl önce hayatta olmadıklarını hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.