Hava Durumu

İlginç olay! Ambulansla doktoru kaçırdı...

Adana'da bir kişi, tıp merkezinden hastaneye sevk edilmesi gereken annesi için ambulans geç kalınca doktoru "Sen de geleceksin, yolda ölürse ben mi müdahale edeceğim?" diyerek zorla ambulansa bindirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2018 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlginç olay! Ambulansla doktoru kaçırdı...

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Seyhan ilçesinde bulunan bir tıp merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, Harun Ç., annesi nefes darlığı çektiği için tıp merkezine getirdi. Tıp merkezinde Dr. Cemal Hasanoğlu, Harun Ç.'ye annesinin başka bir hastaneye sevk edilmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine sevk için ambulans çağrıldı ancak iddiaya göre ambulans geç kalınca Harun Ç. sinirlenmeye başladı. Daha sonra gelen ambulansa Harun Ç.'nin annesi bindirildi. Bu defa Harun Ç, Dr. Cemal Hasanoğlu'na, 'sen de geleceksin, yolda ölürse ben mi müdahale edeceğim?' diyerek doktoru zorla ambulansa bindirdi.

Kentteki özel bir hastaneye gidene kadar doktoru zorla tutan Harun Ç, hastaneye varınca doktoru bıraktı. Konuyu polise bildiren Dr. Cemal Hasanoğlu, Harun Ç.'den şikayetçi oldu. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen Hasanoğlu, "Silah zoruyla tutulmadım ama zorla götürdü" dedi. Harun Ç. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.