Hava Durumu

İlhan İrem Bursa'da Atatürk ve şehitler için söyledi

'55'inci Uluslararası Bursa Festivali', Bursalı sanatçı İlhan İrem'in 'Yıllardan Sonra' adlı konseriyle son buldu. 30 yıl sonra sahneye çıktığı Bursa konserinde şehitler ve Atatürk için “Dua” adlı şarkısını okuyan İrem’in, “Hiç kimse bu ülkeden Mustafa Kemal Atatürk’ü silemez” sözleri üzerine ayakta alkışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlhan İrem Bursa'da Atatürk ve şehitler için söyledi
Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 55'incisi düzenlenen 'Uluslararası Bursa Festivali'nde 'Bursalı efsanevi sanatçı' olarak nitelendirilen İlhan İrem'in konseriyle son buldu. Müzikseverler, İrem'i canlı izleyebilmek için 3 bin 500 kapasiteli Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu tıklım tıklım doldurdu. Bursalı hayranlarının 30 yıl aradan sonra özlemle beklediği İlhan İrem, sahneye çıktığında adeta yer yerinden oynadı.

DUYGUSAL ANLAR

7'den 70'şe hayranın karşısına 'Yıllardan Sonra' konseriyle çıkan İlhan İrem, 2 saati aşkın süre konser verdi. İlk şarkılarını yarattığı kendi şehrinin gökleri altında hemşerileriyle hasret gidermenin sevincini yaşadığını belirten İlhan İrem, gördüğü yoğun ilgiden duygulandı. İrem, konser sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

ŞEHİTLER VE ATATÜRK

İrem, “Dua” şarkısını seslendirdikten sonra bu eseri şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk için okuduğunu söyleyince konseri izleyenler sanatçıyı ayakta alkışladı. Sanatçının “Hiç kimse bu ülkeden Mustafa Kemal Atatürk’ü silemez” sözleri üzerine bir grup, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde tezahürat yaptı.  Konserini tamamladıktan sonra seyircilerin isteği üzerine İrem, sahneye bir sürprizle döndü. Son iki şarkısını da semazenler eşliğinde söyleyen İrem, “Işık ve sevgiyle kalın” sözleriyle konserini tamamladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.