Hava Durumu

İlhan Uslu da aday

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu Bursaspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2013 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2013 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlhan Uslu da aday

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede Mesut Mestan ve Erkan Körüstan'ın ardından başkan adayı olduğunu açıkladı.

İşte Uslu'nun o açıklaması:

Büyük Bursaspor Camiasına

Merhum başkanımızın aramızdan ayrılışı sonrasında oluşan olağanüstü durum camiamızda yeni bir sürecin başlaması ortamını ortaya çıkarmıştır. Bu süreçte yaşanan gelişmeler ise Bursaspor'umuzun ne denli büyük bir kulüp olduğunu taraflı tarafsız herkese kanıtlamıştır. Kulübümüzün 50 yıllık geçmişinde taşın altına elini koyan herkese teşekkürü bir borç bilirim.

16 Mayıs 2010'da elde ettiği şampiyonlukla Türk futbolunda Anadolu devrimini gerçekleştiren Bursaspor'umuz, yarım asrı bulan geçmişinden aldığı güçle gelecekte de yine zirvenin en önemli adaylarından biri olacaktır.

Son dört sezonda ortaya çıkan tablonun özeti şudur: Bursaspor'umuz artık sürekli zirveye oynayan bir takım hüviyetine bürünmüş, her yıl Avrupa Kupaları'nda boy gösteren bir kulüp haline gelmiştir. Kadrosunda yıldız oyuncuları barındıran,  genç oyuncularının dinamizmiyle rakiplerine göz dağı veren Bursaspor'umuz bundan sonra da bu başarı çıtasını yukarı çıkarmayı misyon olarak edinmiştir.

3 Temmuz sürecinde dik duran, tertemiz geçmişiyle bu konuda taviz vermemeyi ilke edinen Bursaspor'umuzun gelecekte de zirveden inmeyerek kalıcı olduğunu göstermesi adına büyük bir onur olarak gördüğüm Bursaspor Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum.

16 Mayıs ruhunu içinde barındıran, yaşadıklarıyla önemli tecrübeler edinen, camiamızın onurlu dik duruşunu sürdürmeyi kendisine misyon edinen bir kişi olarak Bursa'yı kucaklayan yönetim anlayışıyla göreve talip olduğumu büyük Bursaspor camiasının bilgisine sunuyorum.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.