Hava Durumu

İlk 3'e girenler, mezuniyet coşkusunu yaşadı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, bu yıl 3 bin 166 mezun verirken, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen mezuniyet törenine üniversitenin farklı fakültelerinde ilk 3'e giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk 3'e girenler, mezuniyet coşkusunu yaşadı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musin Kar, her yıl yeni mezun öğrencilerinin tamamının katıldığı ve coşkuyla kutladıkları mezuniyet törenini bu yıl biraz hüzünlü bir şekilde kutladıklarını kaydetti. Hedeflerinin kentin sosyal ekonomik ve kültürel dinamiklerinden aldıkları güçle üniversiteyi ülkenin saygın yüksek öğretim kurumlarından biri haline getirmek olduğunu belirten Kar, "Devletimizin sağladığı fiziki, teknolojik ve beşeri imkanlarla öğrencileri hayata en iyi şekilde hazırladık. Hayat yolunda koşar adımlarla ilerlerken öğrencilerimiz üniversitemizin gururu olacak" dedi.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise, "Mezun olan öğrenciler için bir dönem bitti ve yeni bir döneme başlıyor. Aldıkları diploma ve bilgilerin üzerine sürekli koymaları gerekiyor. Dünyada ve Türkiye'de rekabet koşulları artıyor, dolayısıyla her zaman kendini geliştirmeliler ve hayata kendilerini en iyi şekilde hazırlamalıları. Bunu yaptıkları takdirde de hedeflerine ulaşacaklarına inancım tamdır" diye konuştu.

İLK 3'E GİRENLER KEPLERİNİ ATTI

Konuşmaların ardından bölümlerinde ilk 3'e giren mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi, bölüm birincilerinin kütüklere plaka çakması ile devam eden tören, keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.