Hava Durumu

ilk Harbiye Açıkhava konserinde 6 bin rekoru!

Edis, ilk Harbiye Açıkhava konserini önceki akşam verdi. Dansları, şarkıları ve şovlarıyla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşatan Edis'i yaklaşık 6 bin kişi izledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
ilk Harbiye Açıkhava konserinde 6 bin rekoru!

Edis, Harbiye Açıkhava konserleri tarihinde bir rekora imza attı, ilk albümüyle ve ilk konserinde merdivenleri bile satan ilk sanatçı olmayı başardı. Konuklarına müzik keyfinin yanı sıra görsel bir şölen yaşatan şarkıcı, gecenin startını "Olmamış mı?" ile verdi. Müzik başladıktan sonra asansör sistemiyle sahnede beliren Edis, şarkının ardından sevenlerine şöyle seslendi:
"Şu anı yaşamak o kadar kıymetli ki... İlk Harbiye'm. Bir hatamız olursa affedin. Bugün sadece benim için değil sizin için de unutulmaz bir gece olsun istiyorum. Her birinize geldiğiniz için teşekkür ederim. Şeref verdiniz bize."

O sırada bir hayranı "Sen dünya starısın!" diye bağırınca, Edis'ten de esprili ve iddialı bir yanıt geldi: "Dünya starıyım da dünyanın haberi yok daha. Ama olacak inşallah."

Konser bitiminde Edis, meslektaşı Simge Sağın'ın doğum gününü kutladı.



BABA, BİZİ BU KADINLAR BÜYÜTTÜ

Binlerce insanı söylediği şarkılarla coşturan şarkıcı, anlattığı bir anısıyla da herkesi duygulandırdı.

Edis "Şu duygu o kadar önemli ki sizler de yaşayın, hayallerinize ulaşın, ulaşamazsanız bile bu dünyanın fani olduğunu unutmayın. Üzmeyin kendinizi hiçbir şey için. Hayatımın kadınları var burada, annem, teyzem... Anneannem ve kardeşim İzmir'de, bir de yeni bir canımız geliyor, dayı olacağım. Annem, ananem ve teyzem biliyorsunuz ki kanseri yendiler, ancak kimse kafasına takmadı. Hatta evde kanserlerini yarıştırıyorlardı, benimki daha büyük falan diye. O yüzden diyorum hayatta hiçbir şeyi kafanıza takmayın. Anaerkil bir ailede büyüdük, kadınların sözü geçti bizde. Bence en güzel sistem bu. Baba sen de hak ver, bu kadınlar bizi büyüttü ya. Siz 'Çok Çok' şarkısını ilk dinlediğinizde biz hastanedeydik. O zorlu süreci atlattık. Onun için diyorum; her anın kıymetini bilin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.