Hava Durumu

İlk kez bir Türk dünyada yılın lideri ödülünü aldı!

İngiltere merkezli FIRST'ın takdim ettiği 2017 Yılı Sorumlu Lideri Ödülü sahibini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk kez bir Türk dünyada yılın lideri ödülünü aldı!

Sabancı Holding'ten yapılan açıklamaya göre, dünya genelinde ülke, endüstri ve finans liderleri arasında ilişki geliştirmeyi hedefleyen İngiltere merkezli FIRST tarafından düzenlenen "Yılın Sorumlu Lideri Ödülü", 2017 yılı için, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'ya verildi. Sabancı, FIRST Yılın Sorumlu Lideri Ödülü'nü alan ilk Türk oldu.

DÜNYANIN EN İTİBARLI LİDERLİK ÖDÜLLERİ ARASINDA

Güler Sabancı ödülü Londra'da Lordlar Kamarası'nda düzenlenen tören ile Lord Judge'dan aldı. Törene ayrıca Lord Cormack, The Lord Astor of Hever, Lady Virginia Bottomley, FIRST Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Goodman, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç ile yabancı misyon ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

2000 yılından bugüne kadar her yıl dünya genelindeki şirket ve sivil toplum kuruluşlarına verilen ödülün verileceği isim, uluslararası bir jürinin değerlendirmesi ile belirleniyor. 17 yıldır gerçekleştirilen ve uluslararası şirketlerin liderlerine verilen FIRST Ödülleri, dünyanın en itibarlı liderlik ödülleri arasında gösteriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.