Hava Durumu

İlk sınav galibiyet olsun!

Düşme hattının ateşini hissetmeye başlayan Bursaspor, Süper Lig'in 29. haftasında bugün Göztepe'ye konuk olacak. Bornova Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadelede hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Maç BeinSpors-1'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2018 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2018 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk sınav galibiyet olsun!

16.00'da START ALACAK

Spor Toto Süper Lig'de 28 hafta sonunda topladığı 33 puan ile 13. sırada bulunan, düşme hattı ile arasında sadece 5 puan kalan Bursaspor, 29. hafta maçında bugün Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Hafta arasında Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen ile yollarını ayıran Yeşil Beyazlılarda kalan 6 maç için takımın başına getirilen Mustafa Er de bu sezonki ilk sınavını verecek. Bornova İlçe Stadı'da saat 16.00'da start alacak zorlu maçta Ankara bölgesi Süper Lig hakemi Bülent Yıldırım görev alacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek.

ÜSTÜNLÜK TİMSAH'TA

Bursaspor ile Göztepe Süper Lig tarihinde bugüne kadar tam 33 kez karşı karşıya geldi. İlk olarak 10 Eylül 1967'de İzmir'de oynanan ve ev sahibi takımın 1-0'lık galibiyetiyle başlanan ezeli rekabette Timsah'ın rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. Yeşil Beyazlılar oynanan 33 maçın tam 14'ünü kazanmasını bilirken, 11 maçta ise Göztepe güldü. İki takım 8 maçta iste birbirlerine üstünlük kuramadı. İzmir'de oynanan maçlarda ise Göztepe üstün durumda bulunuyor. İzmir temsilcisi sahasında Bursaspor'a karşı 9 kez kazanırken, 3 maç berabere bitti ve 4 maçı ise Bursaspor kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.