Hava Durumu

İlkokul öğrencilerine törenle Kuran dağıtıldı

Manisa Atatürk İlkokulu yönetimi, Kuran-ı Kerim dersini seçen 53 öğrenciye törenle Kuran-ı Kerim dağıttı. Öğrenciler okulun konferans salonunda hep bir ağızdan ilahi de okudu.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlkokul öğrencilerine törenle Kuran dağıtıldı

Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen törene AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ile öğrenciler katıldı. 5. sınıf öğrencisi Ahmet Yasin Topçu’nun Kuran-ı Kerim okumasının ardından, öğrenciler hep bir ağızdan ’571’de Bir Güneş Doğdu’ adlı ilahiyi seslendirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan ’2013 yılı Kutlu Doğum’ sinevizyonu izletildi. Daha sonra AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 53 öğrenciye Kuran-ı Kerim dağıttı.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yaptığı konuşmada, "Son dinin mensupları dinine ve peygamberine saygılı olmaya başladı. 4+4+4 Meclis’e geldi kabul edildi ve seçmeli dersler geldi. Tarih bizi yazacak. Bir yanda Kuran-ı Kerim, bir yanda Peygamber efendimizin hayatı, Osmanlı’ca, öteki yanda fizik, kimya, sosyal bilgiler. Öğrencilerimiz büyüyecek ve ahlaklı olacak. Kuran-ı Kerim’le ahlaklanacaksınız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.