Hava Durumu

İmam Hatip'te silahlı bıçaklı veli kavgası

Veliler arasında okul önündeki caddede devam eden, bıçak ve silahların kullandığı kavgada bir kişi aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2015 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2015 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmam Hatip'te silahlı bıçaklı veli kavgası
İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi 2. Etap 223. Cadde üzerinde bulunan TOKİ Güneşparkevleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, saat 15.00 sıralarında yaşanan olayda, okulda henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenciler arasında kavga çıktı. Durumu öğrenen öğrenci velileri de okul dağılımında okula gelerek kavgaya karıştı.


Veliler arasında okul önündeki caddede devam eden, bıçak ve silahların kullandığı kavgada Murat A. aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı. Yaralanan Murat A. sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin incelemesi sürerken olay yerine Özel Harekât timleri de geldi. Burada bir süre güvenlik önlemi alan Özel Harekât ekipleri okulun önünden ayrıldı. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede boş kovan ve delil çalışması yaptı. Polis, kavgaya karışan öğrenci ve velileri tespit etmek için soruşturma başlattı. 
KAYNAK: Habertürk / Müslim Sarıyar
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.