Hava Durumu

İmamoğlu, 'Kanal İstanbul' randevusu istedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin olası zararları ve yaratacağı tehlikeleri anlatmak için siyasi parti liderlerini ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hariç tüm siyasi parti liderlerinden randevu isteyen İmamoğlu, görüşmelerine perşembe günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2020 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2020 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmamoğlu, 'Kanal İstanbul' randevusu istedi

BBC'den Ayşe Sayın'ın haberine göre, İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin olası zararları ve yaratacağı tehlikeleri anlatmak için partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da dahil, MHP, İYİ Parti, HDP, Türkiye İşçi Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, Vatan Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi genel başkanlarından randevu istedi.

Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından edinilen bilgiye göre İmamoğlu, belediye başkanı seçildikten sonra randevu talebinde bulunduğu ancak tüm büyükşehir belediye başkanları ile birlikte kendisini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ise randevu talebinde bulunmadığı öğrenildi.

İmamoğlu, ilk görüşmesini perşembe günü Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.