Hava Durumu

İmamoğlu'na oy veren seçmenler soluğu meydanlarda aldı

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu kazandı. Vatandaşlar ise sonuçların açıklanmasının ardından kutlama için soluğu meydanlarda aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmamoğlu'na oy veren seçmenler soluğu meydanlarda aldı

Resmi olmayan sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu önde bitirdi. Vatandaşlar ise sonuçların açıklanmasının ardından kutlama için soluğu meydanlarda aldı.

KİBİR VE ÖTEKİLEŞTİRME BİTECEK

Önce, AK Parti-CHP adayı Binali Yıldırım, kameraların karşısına geçti, İmamoğlu'nu kutladı. Sonra, İmamoğlu açıklama yaptı. İmamoğlu, şunları söyledi: "Adalet, eşitlik, sevgi, hoşgörü olacak; israf, şatafat, kibir ve ötekileştirme bitecek. Bugün 16 milyon İstanbullu demokrasiye olan inancımızı, adalete olan inancımızı tazelemiştir. Bunu sadece bana oy verenler değil, seçimleri sükûnet içinde geçiren tüm vatandaşlarımız sağlamıştır. Her birine derinden teşekkür ediyorum."

VATANDAŞLAR SOLUĞU MEYDANLARDA ALDI

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından İmamoğlu destekçileri soluğu meydanlarda aldı. İşte seçim kutlamalarından renkli görüntüler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.