Hava Durumu

İmamoğlu'nun gezilerine katılan isim: Kılıçdaroğlu aday olmasını istemeden bir adım atmaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ ve Diyarbakır gezilerine katılan, isminin yazılmasını istemeyen CHP'li bir isim cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarına ilişkin olarak, "Şunu net söyleyebilirim; Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu aday olmasını istemeden bir adım atmaz, konuyu ağzına bile almaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmamoğlu'nun gezilerine katılan isim: Kılıçdaroğlu aday olmasını istemeden bir adım atmaz

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya konuştuğu CHP'li ismin, "Ama Genel Başkan veya Millet İttifakı bir görev verirse de 'ben olmam' demez, kabul eder..." dediğini aktardı.

Sarıkaya yazısında, "Bu aşamada İmamoğlu'nun gittiği yerlerdeki toplumsal kabulünün ve insan ilişkilerinde yarattığı auranın etkisine vurgu yaptı, bunun görünürlüğünü yükselttiğini söyledi.İstanbul'da en fazla Sivas ve Kastamonuluların yaşadığını anımsatıp oralara da gitmesi gerektiğini seçim bittiği gün dile getirdiklerini söyledi. CHP'deki bu yorumu dinleyince, merhum Erdal İnönü'nün de sıklıkla tekrar ettiği, kime ait olduğunu bilmediğim söz aklıma geldi: 'Zamanın gerçekleri ortaya çıkarmak gibi kötü bir huyu vardır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.