Hava Durumu

İmamoğlu'nun sözlerine AK Parti'den cevap

Binali Yıldırım İletişim Ofisi, Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarının ardından sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Sayın İmamoğlu ilk günlerde, 'tek güvendiğim kurum YSK'dır' demişti. Bugünlerde yavaş yavaş bu açıklamasını değiştiriyor." ifadelerine yer verildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmamoğlu'nun sözlerine AK Parti'den cevap

Binali Yıldırım İletişim Ofisi, sosyal medya hesabı Twitter'dan resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nun YSK ile ilgili "YSK'ya son aldığı kararla ilgili teşekkür ediyorum. Artık süreyi uzatmayın insanların canını sıkmayın. Türkiye tarihinde bu kadar anlamsız yere tartışmayla ülkenin meşgul edildiği bir başka seçim yoktur.'' sözlerine yanıt verdi. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, "Sayın İmamoğlu ilk günlerde, 'tek güvendiğim kurum YSK'dır' demişti. Bugünlerde yavaş yavaş bu açıklamasını değiştiriyor." ifadeleri yer aldı.

İşte Binali Yıldırım İletişim Ofisi'nin paylaşımı:

"FARK 29 BİNDEN 12 BİNE İNMESE OYLAR ÇALINMIŞ GİTMİŞTİ"

"Sayın İmamoğlu ilk günlerde, 'tek güvendiğim kurum YSK'dır' demişti. Bugünlerde yavaş yavaş bu açıklamasını değiştiriyor. İtiraz etmesek, fark 29 binden 12 bine kadar inmese oylar çalınmış gitmişti. Bunlar İstanbullunun oyu, korumak zorundayız. Göz ardı etmeye hakkımız yok."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.