Hava Durumu

İmkansız değil!

Yeşil Bursa'nın teknik direktörü Ahmet Suphi Evke, "Ligin bitmesine 13 maç var. Kümede kalmamız zor gibi gözüküyor ama imkansız değil" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmkansız değil!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Ligde zor günler geçiren ve galibiyete hasret kalan Bursaspor'un Pilot Takımı Yeşil Bursa, TFF 3.Lig 2. Grup 22. hafta mücadelesinde bugün deplasmanda saat 13.30'da Anadolu Bağcılarspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi Bursa Hakimiyet gazetesine açıklamalarda bulunan Yeşil Beyazlılar'ın yeni teknik direktörü Ahmet Suphi Evke, "Geçtiğimiz hafta oynadığımız Van Belediyespor maçından önce sadece 3 gün takımla birlikteydim. Buna rağmen o maçta sahaya iyi bir enerji vermiştik ama yine de mağlup olmaktan kurtulamamıştık. Bu hafta üstümüzdeki kötü havayı dağıtmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

YETER Kİ İNANALIM

Sezonun geri kalanıyla da ilgili değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam, işlerinin çok zor olduğunu fakat imkansız olmadığını söyledi. Evke, "Herkesin bildiği gibi uzun zamandır kazanamıyoruz ve takımın üzerinden bir özgüven problemi var. Devre arası gelen oyuncular da henüz takım içerisindeki psikolojiyi ve camianın istediklerini tam olarak kavrayamadılar. Ligin bitmesine 13 hafta var ve en yakın rakibimizle puan farkımız 10. Kümede kalmamız zor gibi gözüküyor ama ben çocuklara güveniyorum. İmkansız değil. Yeter ki inanalım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.