Hava Durumu

İmza için Bursa'ya gelen Aydın Karabulut'tan flaş açıklamalar

Bursaspor'un yeni transferi Aydın Karabulut, Bursaspor'daki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Buraya geldiğimizde çok sıkıntı yaşıyorduk taraftara karşı. Şimdi taraftarları arkama aldığım için mutluyum. Artık Bursaspor için savaşacağım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2014 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmza için Bursa'ya gelen Aydın Karabulut'tan flaş açıklamalar

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı sol kanat oyuncusu Aydın Karabulut, sabah saatlerinde menajeri Erdem Karagöl ve kardeşi Tayfun Karabulut ile Bursa'ya geldi. Aydın, Bursa Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Kan tetkiklerinin ardından iç hastalıkları, göz, kulak, burun, boğaz, akciğer, ortopedi, genel cerrahi, kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerin ardından efor testi yapıldı. Başarılı futbolcuda herhangi bir soruna rastlanmadığı açıklandı.

"HEDEF ŞAMPİYONLUK"

Sağlık taramasından sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Aydın Karabulut, "Mutluyum. 5-6 yıl önce Bursaspor'un kapısından dönmüştüm. Şuan burada olduğum için mutluyum." diyerek şunları söyledi:

"İnşallah takıma ve taraftarımıza faydalı olurum. Sonuçta şampiyon olmuş bir takıma geldim. Hedefimiz tabiî ki şampiyonluk. Hocamız da çok başarılı, beğendiğimiz bir hoca. İnşallah iyi yerlere geliriz. Taraftarlarımız da çok iyi. Buraya geldiğimizde onlara karşı oynarken çok sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi taraftarlarımızı arkama aldığım için mutluyum. Artık Bursaspor için savaşacağım."

Bu arada Aydın Karabulut için bugün ya da yarın Özlüce Tesisleri'nde imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.