Hava Durumu

İnanılmaz soygun! Lüks araçla AVM'ye dalıp...

Bahçeşehir'de ünlü bir AVM'de bulunan teknoloji mağazasının camını lüks araçla kırarak içeri giren maskeli ve silahlı hırsızlar bu kadarına pes dedirtti. Alarma aldırmadan 1 buçuk dakika içinde 300 bin TL değerinde teknolojik ürün çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnanılmaz soygun! Lüks araçla AVM'ye dalıp...

Bahçeşehir'de ünlü bir AVM'de bulunan teknoloji mağazasına giren hırsılar bu kadarına da pes dedirtti. Gece yarısı lüks bir araçla AVM'ye gelen maskeli ve silahlı 3 hırsız 1 buçuk dakika içinde teknoloji mağazasını talan etti. Lüks araçla mağazanın camına çarparak camı kıran ve içeri giren hırsızlar çalan alarma aldırmadan telefon ve çeşitli teknolojik ürünleri çalmaya başladı. Raflardan indirdikleri teknolojik ürünleri yanlarında getirdikleri poşete dolduran hırsızlar 1 buçuk dakika içinde 300 bin TL değerinde teknolojik ürün çaldı. Ardından camı kırmak için kullandıkları lüks araca binen hırsızlar olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde hırsızların lüks bir araçla teknoloji mağazasına geldikleri görülüyor. Lüks aracı camı kırmak için kullanan hırsızlar daha sonra hızla içeri giriyor. Hırsızlardan 1 tanesi dışarıda elinde silahla gözcülük yaparken diğer ikisi de telefon ve teknolojik ürünleri çalmaya başlıyor. Çaldıkları teknolojik ürünleri yanlarında getirdikleri poşete dolduran hırsızlar aynı araçla olay yerinden uzaklaşıyor. Hırsızların 300 bin TL değerinde teknolojik ürünü 1 buçuk dakikada çaldığı o anlar saniye saniye kameralara yansıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.