Hava Durumu

İnce'den Erdoğan'a "reyting" yanıtı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tunceli'de vatandaşlara seslendi. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasındaki "reyting" tartışmasını sürdürdü. İnce, "Sen dünya lideri değil misin? Gel tartışacağız" dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2018 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnce'den Erdoğan'a "reyting" yanıtı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "reyting kazandırırım" sözlerine yanıt verdi. İnce, "Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Tunceli'den sesleniyorum, reytingi sana ben katarım" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Tunceli mitinginden Erdoğan'a seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'ye yönelik, "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?" eleştirisinde bulunmuştu.

Tunceli'den seslenen İnce, "Gel diyorum seninle istediğin bir televizyon kanalında gel çık diyorum. En az 10 yerde tekrarladım bunu, ondan sonra dün cevap verdi bana. Tenezzül etti. Seninle televizyon kanalına çıkarsam bana reyting yaptırırmış. Çocuklara dedim ki, CNNtürk'e, Habertürk'e çıktım, Erdoğan'da çıktı. Şu reytingleri kontrol edin dedim. Erdoğan'ın reytingi 11, benimki 44. Hava durumu mu fazla izlenmiş, Erdoğan mı fazla izlenmiş; hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş. Tunceli'den sesleniyorum, reytingi sana ben katarım. Gel benimle televizyona çık da havan olsun biraz. Sen dünya lideri değil misin? Gel tartışacağız. Gel sana Türkiye'de ekonominin ne olduğunu, ne yapacağımızı anlatayım" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.