Hava Durumu

İnegöl Belediye'den taraftara çağrı var

Voleybolda hedeflerinin Avrupa olduğunu belirten Başkan Alinur Aktaş, “Bu yolda her maçı final olarak görüyoruz. Tüm ilçe halkımızı yarınki maça davet ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2016 05:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2016 05:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Belediye'den taraftara çağrı var
Voleybol Efeler Ligi 4. haftasında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan İnegöl Belediyespor'da gözler bu maça çevrildi. İlk 3 haftada alınan 2 galibiyetle üst sıralarda yer alan Turuncu Beyazlılar çıkışını sürdürmeyi hedeflerken, İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, hedeflerinin Avrupa olduğunu belirterek, “Avrupa’da temsil hakkını kazanmak için her maçı final görerek oynadığımızdan tüm ilçe halkımızı yarınki maça davet ediyorum” şeklinde konuştu. 



BİRLİKTE COŞALIM


Karşılaşma öncesi ilçe halkına çağrıda bulunan Başkan Aktaş, “Halkbank ve Maliye Piyango galibiyetleriyle öz güven kazandık. İnşallah bu çıkışımızı sürdürerek ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Amacımız yakaladığımız bu galibiyet serisini İstanbul Büyükşehir Belediye maçıyla sürdürmek. Bu karşılaşmada takımımızı motive edecek, güzel bir taraftar görmek istiyor; coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Lig sonunda iddialı takımlar arasından sıyrılarak Avrupa'ya gitmeyi hedefliyoruz” dedi. 

İnegöl Belediyespor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.