Hava Durumu

İnegöl Belediye'nin gözü Avrupa'da

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, play-off'ta Ziraat Bankası'nı geçip ilk 4'e kalarak adlarını Avrupa'ya yazdırmak istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Belediye'nin gözü Avrupa'da

Voleybol Efeler Ligi'nde normal sezonu 40 puanla 6'ncı sırada bitirerek play-off'larda mücadele etme hakkını kazanan İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ilk etapta karşılaşacağı Ziraat Bankası'nı devirerek Avrupa biletini cebine koymak istiyor. Sezonu değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 buçuk yılda çok güzel işlere imza atıldığına vurgu yaparak, "Efeler Ligi'nde devleri geride bırakıp play-off'a kaldık. Ziraat Bankası'yla 6 Nisan'da Ankara'da 9 Nisan'da da İnegöl'de çok önemli iki maç oynayacağız. İki galibiyet bizi Avrupa'ya uçuracak. Karşılıklı galibiyetler alınması durumunda 3. bir maç 12 Nisan Çarşamba günü Ankara'da oynanacak. Tüm takım inanmış durumda. Taraftarımızın da desteğiyle adımızı Avrupa'ya yazdıracağımıza inanıyoruz. İlk 4'e kalamasak bile Balkan Kupası'ndan hedefimizi zorlayacağız" dedi.

Belediyespor Voleybol Antrenörü Levent Zoroğlu ile birlikte Belediyespor Başkanvekili Furkan Baştürk, Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak ve Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt'un da katıldığı basın toplantısında, parkenin prenslerinin hedefinin Avrupa olduğu vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.