Hava Durumu

İnegöl Belediyesi'nden asfalt hamlesi

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2015 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2015 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl Belediyesi'nden asfalt hamlesi
Başkan Yardımcısı Adil Kansu, meclis üyeleriyle beraber Ayverdi, Yıldıztepe ve Ayışığı sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Kansu, “Baharın gelmesiyle birlikte İnegöl Belediye olarak üst yapı çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlatmış bulunmaktayız. Bu kapsamda şehrimizin çeşitli bölgelerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Bugün de Mahmudiye’de yeni oturum alanlarının yapılmasıyla açılan sokaklarımızda çalışmalarımız devam ediyor. Ayverdi, Yıldıztepe ve Ayışığı sokakları kapsayan asfalt kaplama çalışmamız 2014 yılında planlanan bir çalışmaydı fakat bölgedeki yapılaşmanın yoğun olması sebebiyle asfalt kaplama programına alınmamış, yapılaşmanın tamamlanması beklenmiştir. Bu sokaklarımız aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME)'ye de bildirilerek altyapı eksikliklerinin tamamlanması sağlanmıştır. Daha sonra 10 metre genişliğindeki yollarda belediyemiz tarafından sağlı ve sollu 1,5 metre tretuvar uygulamaları yapılmış ve bu sokaklar asfalta hazır hala gelmiştir” dedi.

Bölgedeki asfalt çalışmasının kötü hava şartları sebebiyle geciktiğini söyleyen Kansu, “7 metre genişliğinde asfalt dökülecek olan bu çalışmada toplam 900 ton asfalt kaplama yapılacak. Çalışmanın belediyemize maliyeti 140 bin TL'dir” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.