Hava Durumu

İnegöl bu kez yıkıldı

Aydınspor 1923 deplasmanında Emrah'ın şık golüyle öne geçmeyi başaran İnegölspor, 90+3'te Tahir'in penaltı golüne engel olamayınca üç maçlık galibiyet serisi son buldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 07:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 07:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl bu kez yıkıldı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor, 7. hafta mücadelesinde Aydınspor 1923'e konuk oldu. Adnan Menderes Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk dakikalarında ev sahibi ekip, İsa ve Nezir ile pozisyonlar üretirken, Bordo Beyazlılar, 14. dakikada Emre Aktaş ile gole çok yaklaşsa da yan direğe çarpan top auta çıktı. 18. dakikada ise bu kez Aydınspor'da Gürcan'ın şutu çataldan döndü.

TAHİR PENALTIDAN EŞİTLEDİ

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen mücadelenin 56. dakikasında İnegölspor'un golü geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Emrah'ın vuruşunda kaleci Evren'in müdahalesi yeterli olmadı ve meşin yuvarlak yan direğe çarparak ağlarla buluştu: 0-1. Ancak 90+3. dakikada Erdi'nin uzun pasıyla hareketlenen İsa, ceza sahasında kaleci Şener'in müdahalesiyle yerde kalınca ev sahibi takım penaltı kazandı. Topun başına geçen Tahir durumu eşitledi ve maç 1-1'lik skorla sona erdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.