Hava Durumu

İnegöl'de 30 bin dekar arazi üzerine soğuk hava deposu kurulacak

İnegöl Belediyesi ortaklığında kuruluşu gerçekleştirilen S.S. İnegöl Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin, ilk genel kurul toplantısında üyelerinin de verdiği yetki ile taahhüt edilen konuların ilk ve en önemlisi hayata geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2019 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2019 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de 30 bin dekar arazi üzerine soğuk hava deposu kurulacak

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, S.S. İnegöl Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taban, S.S. İnegöl Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin bünyesinde kurulması planlanan soğuk hava deposu, meyve paketleme ve İşleme tesisin kurulacağı arazinin, kooperatif bünyesine kaydının gerçekleştirildiği, arazinin Deydinler Mahallesi'nde bulunduğu ve 30 bin dekar olduğunu açıkladı.

Kurulacak tesis ile ilgili ön hazırlık çalışmalarının da başladığını belirten Taban, "Gerçekleşen bu çalışmanın İnegöl'e ve çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bununla birlikte Tarımsal Kalkınma Destekleme Kurumu (TKDK)'nın sağladığı tarımsal destek programlarından faydalanmak amacıyla kooperatif bünyesinde kurulan proje ekiplerimiz ve yönetim kurulumuz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnşallah, tarımla ilgili projelerimizi en kısa zamanda bir bir hayata geçirileceğiz. El birliği ile çiftçilerimize en güzel hizmetleri sunmak için mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.