Hava Durumu

İnegöl'de ezber bozan bir fuar olacak

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Tarım Fuarı (İNTARF) hazırlıkları sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2017 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2017 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de ezber bozan bir fuar olacak

İnegöl, 10-13 Eylül tarihleri arasında ilçe tarımına büyük katkı sağlayacak bir fuara ev sahipliği yapacak.

Pazar günü 6'ncı kez kapılarını ziyaretçilerine açacak olan İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF) öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İlçe olmamıza rağmen nasıl ki mobilyada iddialı fuarlar yapıyorsak, yenilenen Mer-Pa'da inşallah ezber bozan bir fuara daha imza atacağız" dedi.

Aktaş, "İnegöl, mobilyasıyla, köftesiyle, kaplıcasıyla, mehteriyle, doğal güzellikleriyle, turizmiyle, tarihiyle gerçekten yaşanılası cennet bir memleket. Tarım da bizim önemli değerlerimizden biri. Zaten bu tarım fuarı da 6 yıldan beri bu ortak girişimle gerçekleştirilen bir organizasyon. Fuarımızda toplamda 16 bin metrekare alanda 76 firmamız olacak. Amasya, Isparta, Eskişehir, Bursa, Ankara, İstanbul, Balıkesir, Aydın, Bilecik, Kütahya ve Sakarya'dan fuarımızda stant açacak firmalarımız var" dedi.

Ulaşımın kolaylığı itibariyle fuara ilginin fazla olacağını tahmin ettiklerini kaydeden Aktaş, "19 kırsal kalkınma kooperatifimiz üretmiş oldukları ürünlerle fuarımıza renk katacak. 6. Tarım Fuarı belediyemiz öncülüğünde MODEF Fuarcılık organizasyonuyla İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ziraat Odası, muhtarlarımızın destekleri ve sivil toplum kuruluşlarımızın önemli katkılarıyla Mer-Pa'da gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin fuar takviminde de yer aldığımızı özellikle ifade etmek istiyorum. İnşallah ilçe olmamıza rağmen nasıl ki mobilyada iddialı fuarlar yapıyorsak, yenilenen Mer-Pa'da inşallah ezber bozan bir fuara daha imza atacağız. Ben bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.