Hava Durumu

İnegöl'de köy yolları asfaltlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl’de köy yollarını asfaltlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de köy yolları asfaltlanıyor
İnegöl’ün Ortaköy, Muratköy, Soğukdere, Maden ve Gazelli bölgelerinde asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1.5 yıl içinde Bursa’da asfaltlanmayan köy yolu kalmayacağını söyledi. Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de asfaltlama çalışmalarını inceledi. Yolu ‘medeniyet’ olarak gördüklerini ve bütün köy yollarını yenilediklerini belirten Altepe, 1 yılda yeni bölgelerde 170 milyon TL’lik ‘asfalt’ harcaması yaptıklarını hatırlattı.

16 ilçede olduğu gibi İnegöl’de de yol yapım çalışmalarının sürdüğünü, merkezin yanında köylerin de bu haktan yararlandığını söyleyen Başkan Altepe, İnegöl’de 91 köyü ulaşılabilir kılmak için uğraştıklarını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bütçesiyle ekonominin atardamarı olan yol yapım çalışmalarına özel önem verdiklerini kaydeden Başkan Altepe, “Yol yapım çalışmalarına büyük özen gösteriyoruz. Şu anda da Ortaköy’den Muratköy’e, Soğukdere’den Maden’e, Gazelli’ye giden yolların çalışması sürüyor. Bir yandan yollar genişletiliyor diğer yandan sağlıklı bir alt yapı hazırlanarak üzerine kaliteli asfalt dökülüyor” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.