Hava Durumu

İnegöl'de spor şenliği

Çocukların ve gençlerin bedenen ve ruhen sağlıklı bir birey olmaları için 8 farklı branşta gerçekleştirilecek Kış Spor Okulları için İnegöl Belediyesi'ne her yaştan insan başvuruda bulunabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'de spor şenliği

SPORCU BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ

İnegöl Belediyesi tarafından 2010'dan bu yana düzenlenen Kış Spor Okulları'nın kayıtları start aldı. Spor kültürünü İnegöl'ün dört bir yanına yaymak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Spor kenti İnegöl sloganıyla sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyoruz. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, yetişkin halkımız da kış döneminde spor okullarımızdan faydalanabiliyorlar. Voleybol, basketbol, masa tenisi, yüzme, jimnastik, oryantiring, okçuluk ve dağcılık olmak üzere vereceğimiz eğitimler ile çocuklarımızın bedenen ve ruhen sağlıklı bir birey olmalarını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

SALON SPORLARINA İLGİ ARTTI

İnegöl'de salon sporlarına olan ilgi ve alakanın da her geçen gün arttığını belirten Başkan Aktaş, "Belediyespor Voleybol A Takımımız Efeler Lig'inde boy gösteriyor. Takımımız ligde üst sıraları zorlarken biliyorsunuz tarihi bir başarıya imza atarak Balkan Kupası'nın sahibi oldu ve bu sene Avrupa Kupaları'nda mücadele etmeye hak kazandı. İnegöllü genç voleybolcular da Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor adıyla mücadele edecek. Diğer branşlarımızın takımlarındaki sporcularımızla birlikte İnegöl sporunu her gün daha ileri taşımak en büyük hedefimiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.