Hava Durumu

İnegöl'den lidere çelme

Ligde iyi gidişatını sürdüren Bordo Beyaz-lılar'ın son kurbanı Menemen Belediyespor oldu. İnegölspor, güçlü rakibini Kaan Aygün ve Okan Deniz'in attığı gollerle 2-1 yendi ve Play-Off iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegöl'den lidere çelme

İLK YARIDA EŞİTLİK

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan İnegölspor, Play-Off hedefi doğrultusunda çok önemli bir galibiyete imza attı. Bordo Beyazlılar ligin 20. haftasında lider Menemen Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanan müsabakaya etkili başlayan Bursa ekibi dakikalar 19'u gösterdiğinde genç oyuncu Kaan Aygün'ün golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekip yediği golün şokunu çabuk atlattı ve 21. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Şen'in düzgün vuruşuyla maça dengeyi getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına 1-1'lik skorla gidildi.

ÖNEMLİ GALİBİYET

İkinci yarıya galibiyet golü için rakip kalede ataklarını sıklaştırarak başlayan İnegölspor, 58. dakikada Okan Deniz'in güzel kafa şutuyla golü buldu ve müsabakada 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda Menemen Belediyespor beraberlik golü için pozisyonlar üretmeye çalışsa da başarılı olamadı karşılaşma Bordo Beyazlılar'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bursa ekibi bu galibiyetle puanını 36'ya yükseltti ve ligde averajla 7. sırada kendisine yer buldu. İnegölspor önümüzdeki hafta zorlu deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.